Swimwear Online maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies
Gratis verzending vanaf € 50,-

Ruilen en retourneren

Retourneren
Herroepingsrecht (14 dagen)
Indien je gebruik wenst te maken van je herroepingsrecht dan dien je dit schriftelijk kenbaar te maken aan ons. Stuur hiervoor een e-mail naar klantenservice en vermeld hierin je ordernummer. Je ontvangt van ons dan binnen 24 uur een reactie met daarin gegevens voor het terugsturen van je bestelling.

Wanneer je een aankoop doet bij Wear-Online.com heb je het product 14 dagen op zicht. Dit houdt in dat je binnen deze 14 dagen je bestelling zonder opgaaf van reden kunt retourneren naar Wear Online t.a.v. 'Retourneren' met vermelding van 'webshop Floris de Vijfdelaan 7, 3132 HK Vlaardingen" Hier zijn echter wel voorwaarden aan verbonden, namelijk:

Retourneren binnen veertien dagen kan alleen indien de betreffende goederen compleet en onbeschadigd geretourneerd worden. Het liefst zoveel mogelijk in, of met de originele verpakking en in originele staat. 

Stuur je een deel van je bestelling terug dan worden de bezorgkosten niet terugbetaald. De termijn waarin wij terugbetalen is 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst(retourmelding).

De kosten voor het terugsturen van de producten zijn voor eigen rekening.

Retourneren bij beschadiging
Helaas kan het voorkomen dat je bestelling onderweg beschadigd raakt. Belangrijk: controleer je bestelling bij ontvangst altijd op juistheid en op beschadigingen. Mocht het zijn dat het product beschadigd is, kun je deze kosteloos retourneren. Stuur in dit geval een mail via ons contactformulier met vermelding van je ordernummer. 

Retourneren
Voeg het ingevulde retourformulier bij het pakket. Je kunt je pakket op eigen kosten retour zenden naar:
Wear Online
t.a.v. Retour/Webshop
Floris de Vijfdelaan 7
3132 HK Vlaardingen

Retour Formulier Wear Online

Ruilen 
Ruilen is mogelijk in overleg. Stuur hiervoor een email naar info@wear-online.com